Kulturnatt Stockholm avslutas med Diskorejv

Årets Kulturnatt Stockholm går av stapeln på valfri skärm den 24 april, där Anna Gavanas och Anna Öström har äran att stå för hela finalen kl 23:40-00:00! Tillsammans med Scenkonstmuseet och Kvinnohistoriska bjuder DJ- och författar-duon på hemmadansgolv, samtal och musik.

“Kulturnatt Stockholm är ett storslaget exempel på vad kulturlivet kan åstadkomma när vi arbetar tillsammans. Vi har glädjen att få runda av hela Kulturnatten med en festlig smällkaramell direkt från Scenkonstmuseet. Tillsammans med Stockholms Kvinnohistoriska har vi bjudit in DJ:erna och författarna Anna Gavanas och Anna Öström för att lyfta fram kvinnliga pionjärer inom dansmusikkulturen. Det blir musik, samtal och hemmadans för den som vill. Vi hoppas att våra tittare röjer undan därhemma, höjer volymen och går loss” – Christina Kåremo Sköldkvist, chef för Scenkonstmuseet.

Sänds live från Scenkonstmuseet kl 23:40 och kan streamas från Kulturnatt Stockholms facebooksida eller https://kulturnattstockholm.se/