Anna Gavanas om DJ-liv och Diskorejv i Dansmusikpodden

Avsnitt 028 av Dansmusikpodden av Mats Wurnell och Özgür Can:

”Anna Gavanas är dj, musikproducent men även författare. Vi dricker finöl och snackar om hennes klubbrelaterade bokprojekt Från Diskofeber till Rejvhysteri och DJ-liv samt om ett hemligt rejv-arkiv och utställningen Everybody Dance! på Scenkonstmuseet i Stockholm. Vi pratar också om klubbkulturens kamp för att bli accepterad, om läget idag och lite tankar om framtiden. Vi följer även Annas klubbresa från 80-talet fram till idag, via bland annat Chicago och Washington DC. Dessutom babblar vi om Sister Sthlm, vännen och kollegan Anna Öström, Svaj, snabba musikstilar och om Annas skivspelade och musikproduktion + om att bo i en 1:a som innehåller två musikstudior.”

Lyssna på programmet här: https://podcasts.apple.com/us/podcast/028-anna-gavanas/id1509884592?i=1000497269134

Lyssna och prenumerera där poddar finns, eller hitta Dansmusikpodden via denna länk: https://linktr.ee/dansmusikpodden